Адмирации за създателите на сериала, който показа, че и у

...
 Адмирации за създателите на сериала, който показа, че и у
Коментари Харесай

9 интересни факти за сериала „Под прикритие“

 Адмирации за основателите на сериала, който сподели, че и у нас нещата могат да се вършат качествено. Без оправдания „ Ама то тук нямаме традиции… “, „ Много пари трябват за тая работа “ и „ Мързи ни, та две не виждаме “. И с цел да те зарадваме, с огромно предпочитание събрахме 9 любопитни обстоятелства за обичаното ти българско криминале:

„ Няма Джаро, няма Маро “ на три континента

Първият сезон на кримката реализира невиждан за родните стандарти интернационален пробив, откакто бе продаден на три континента: в Китай, цяла Латинска Америка и в Германия, Франция, Англия, Турция. Американскяит кино дистрибутор „ Ню филмс интернешънъл “ откупи от Българска национална телевизия правата за разпространяване и си сложи амбициозната задача да трансформира „ Под прикритие “ в първия 3D сериал в света.

Спец изважда на показ тайните на мутрите

Известно е, че огромна част от събитията в „ Под прикритие “ са почерпени от действителния български ъндърграунд. Голяма заслуга за достоверния сюжет, с изключение на екипа от сценаристи, има и консултантът на сериала Слави Ангелов.

Той дълги години бе престъпен публицист във вестник „ 24 часа “, създател е на 3 книги за бг мафията и познава в елементи родната проведена престъпност.

Джаро е в азиатски плен

Актьорът Михаил Билалов, който играе хитовия гадняр Джаро, е женен за японка на име Санае, с която се срещнали на тренировки по айкидо в Париж. Двамата имат две дъщери, а фамилията живее във Франция.

Иво и Куката могат да бъдат постоянно с теб

Манията по героите от сериала предизвика доста ексцентрични хрумвания. Така да вземем за пример 22-годишният бургаски художник и татуист Иван Геровски предлага на всички почитатели да им направи татус с лицата на Иво Андонов, Джаро и Куката.

„ Харесва ми „ Под прикритие “. В днешно време доста мъчно се вършат такива филми. А този се е получил ужасно, повлия ми доста добре и взех решение да му посветя рисунката. Не съм желал да обрисувам известни хора, магията е в киното “, споделя татуистът, който самият е огромен почитател на поредицата.


Попов е можел да бъде Индиана Джоунс

Владо Пенев, който сполучливо се превъплъщава в ролята на топ ченгето от ГДБОП Емил Попов, като млад е можел да стане археолог. „ Бяха ме приели история, а и доста желаех да се занимавам с археология. Мечтаех да съм някакъв египтолог, може би нещо като Индиана Джоунс “, споделя той.

Носителят на два „ Аскеера “ признава още, че преди време е бил доста свенлив и даже преднамерено не минавал по улица “Раковска “ (бел. ред. – там е постройката на ВИТИЗ), с цел да не си намерения някой от студентите по актьорско майсторство, че желае да става артист.

В последна сметка негова съседка му дава обещание, че в случай че се яви на изпитите в театралната академия, ще го награди с безвъзмездна вечеря. Така срамежливият, само че ящен Владо, преборва себе си и се явява, с цел да го одобряват още от първия път.

От основателите на „ Стъклен дом “

Героите от „ Под прикритие “ и друга хитова поредност „ Стъклен дом “ имат общи родители. И при двете продукции измежду основните сценаристи личат имената на Теодора Василева и Георги Иванов. Основно условие към всеки един от сценарния екип е преди всичко да умее да подтиска егото си и да не се инати за всяка концепция, която му хрумне. И двамата сценаристи са на мнение, че неприятен воин няма, а всичко зависи от гледната точка.

Шмекера оказва помощ на наркомани

И в действителния живот служителят на реда под прикритие Марто, по прякор Шмекера, се стреми да оказва помощ на положителното. Изпълнителят на тази роля  Ивайло Захариев е част от протестантска черква, която се е посветила на грижите към наркозависими. „ Грижим се за тях с концепцията да им дадем християнската религия и това, че Бог ни дава вяра. Тези хора имат място, където да споделят проблемите си, да получат, в случай че желаят, поддръжка. “, изяснява младият артист.

Лечебно шмъркане

В една от сериите на трети сезон най-духовитият персонаж Здравко Киселов-Косъма шмъркаше „ бело “ в тоалетната на бара. Интересното е, че пистичките, които артистът Александър Сано дърпал, в действителност били от хомеопатично лекарство. То съумяло да отстрани настинката му, мъчеща го по време на фотосите.

Дясната ръка на Иво Андонов е милионер

Помощникът на Иво Андонов – Крум – в действителния живот от дълго време е извършил фантазията на всеки от ъндъграунда  – да стане милионер. Ролята се извършва от притежателя на верига заведения Владимир Вишански,  като точно в негови питейни заведения се снимат някои от сцените на „ Под прикритие “. Любопитното е, че Вишански отхвърля да употребява атрибут и всички облекла, с които се появява, са от персоналния му дрешник.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР